Lån - Allt om Lån från 500 till 10 000 kr

Tjänster där man kan använda e-legitimation

e-legitimation vid deklaration

Tjänster där man kan använda e-legitimation

Hos Skatteverket kan du med hjälp av din e-legitimation ändra och lägga till information i din deklaration och fylla i bilagor samt skriva under den via nätet.

ROT-avdrag och RUT-avdrag kan också hanteras på samma sätt på skatteverkets webbplats.

Anmälan till donationsregistret med e-legitimation

Något av det bästa man kan göra när man fått e-legitimation är att anmäla sig till donationsregistret hos Socialstyrelsen. Detta kan innebära att du kan rädda livet på en eller flera andra människor och för var och en av dessa kommer massor av anhöriga vara dig evigt tacksamma. Det är få förunnat att vara så uppskattade när man är död. Gällande dina anhöriga har du också gjort dem en tjänst att slippa ta beslutet för dig.

Koll på pensionen med e-legitimation

Alecta och minpension.se tillhandahållermycket information via e-legitimation om din framtida pension. Bäst e-tjänster har Pensionsmyndigheten som t.ex. information om din nuvarande pension eller din framtida pension. På Försäkringskassans e-tjänster kan du testa prova olika uttagsnivåer för att se din framtida pensionen.

Föräldrapenning med e-legitimation

Tjänster där man kan använda e-legitimation

e-legitimationen ger dig rätt att på försäkringskassan utföra många självbetjäningstjänster som förälder. Du kan se tidigare ersättningar och planera framtida föräldrapenning. Det går också att anmäla föräldraledighet och vård av sjukt barn.

e-legitimation för lantbrukare och bönder

e-legitimation för lantbrukare och bönder

Jordbruksverkets e-tjänster kan e-legitimationen ge dig kontroll över pågående ärenden för gården och eventuella kommande utbetalningar och inbetalningar. Det går även att olika typer av stöd som jordbruksverket ger samt elektroniskt skicka in olika typer av ansökningar.

Skaffa personbevis med e-legitimation

Personbevis kan du själv skriva ut på Skatteverkets om du har e-legitimation.

e-tjänster hos CSN

På CSN.se är det numer enkelt att söka studiemedel med e-legitimation samt se information rörande sitt nuvarande lån.

e-legitimation hos Transportstyrelsen

e-legitimation hos Transportstyrelsen

Transportstyrelsen har utvecklat många tjänster för e-legitimation. Ansöka om körkortstillstånd för t.ex. mopedkörkort eller bilkörkort men även förlustanmäla ditt körkort samt boka kunskapsprov och körprov går smidigt med e-legitimation. Det finns dessutom information rörande betalda och obetalda fordonsskatter. Du kan också beställa ny skylt med registreringsnummer samt ställa på eller av din bil.

Framtida tillgängliga e-tjänster

Framtida e-tjänster tillgängliga med e-legitimation

Antalet e-tjänster växer mycket snabbt och har redan underlättat vardagen för miljoner svenskar och mängder med företag. Samhällsekonomiskt är e-legitimationen en jättebesparing och även miljömässigt. Ifall du inte redan har en e-legitimation så bör du att ansöka om en snarast hos din internetbank. Så fort du fått den så kan du prova den på donationsregistret.


Summor att lån med Lånet

Här är de vanligaste lånsummorna från 500 kr upp till 500 000 kr som är brukliga lånebelopp för olika lån. När du trycker på något ser du direkt alla de billigaste låneföretagen för varje belopp på lånen.

Längd på Lånet

De lån som du tar kan du ha varierande länder som du får tillgång till pengarna. Den kortaste låneperioden är på 15 dagar och det finns vissa lån som erbjuder fast ränta så länge som 15 år.

Generellt är det högre ränta på korta lån och lägre ränta på långa lån. När du klickar på någon av lånetiderna nedan hittar du alla företag som erbjuder denna typ av lån.

Långivare av Lån

Ifall du klickar på någon av långivarna av Lån nedan visar ni dig direkt vilka villkor låneföretagen erbjuder för lånet men även hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer fakta om Lån

Mer intressant om lån, lånetyper, lånetider och lånesummor.


Meny - Lån
Till förstasidan på www.lanen.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Bäst lån SMS-lån Blancolån Nyheter