Lån - Allt om Lån från 500 till 10 000 kr

Säkerhet med e-legitimation

Säkerhet med e-legitimation

För att få myndigheter, företag och privatpersoner att använda e-legitimation finns det ett antal saker som krävs varav säkerheten är en förutsättning.

  • e-legitimationen måste vara lika säker som pappersblanketter.
  • Det ska vara enkelt att använda e-legitimation trots hög säkerhet.
  • e-legitmationen skall spara pengar eller tid.

Grundsäkerheten för e-legitimation

Grundsäkerheten för e-legitimation

Grundsäkerheten för e-legitimation är nu så hög så att den är minst lika bra som pappersblanketter. Naturligtvis kan du få intrång i din dator via t.ex. virus som sänker säkerheten något men du kan också få din post stulen, ditt normala id-kort kopierat eller inbrott i hemmet.

En utfärdad e-legitimation betyder att banken som utfärdat e-legitimationen går i god för att identiteten på en persons korrekt och att e-legitimationen tillhör denna person. Genom godkänd och certifierad programvara kan du vara säker på att e-legitimationen giltigheten alltid kontrolleras.

Hantera datorn rätt med e-legitimation

Hantera datorn rätt med e-legitimation

Om du hanterar din dator på rätt sätt så är risken för säkerhetsproblem minimal och om det skulle uppstå något problem på grund av säkerheten så kan detta korrigeras av berörda myndigheter. Tänk på att agera med förstånd när du har en ansluten dator till nätet. Grundreglerna är:

  • Använd bara originalprogramvaror för t.ex. operativsystem, program och antivirusprogram.
  • Undvik att ladda ner piratversioner av operativsystem eller programvaror.
  • Uppdaterade ditt operativsystem och dina program, antivirusprogram och brandvägg med de senaste säkerhetsuppdateringarna kontinuerligt.
  • Öppna aldrig filer eller dokument eller e-post från okända avsändare eller från opålitliga webplatser

Summor att lån med Lånet

Här är de vanligaste lånsummorna från 500 kr upp till 500 000 kr som är brukliga lånebelopp för olika lån. När du trycker på något ser du direkt alla de billigaste låneföretagen för varje belopp på lånen.

Längd på Lånet

De lån som du tar kan du ha varierande länder som du får tillgång till pengarna. Den kortaste låneperioden är på 15 dagar och det finns vissa lån som erbjuder fast ränta så länge som 15 år.

Generellt är det högre ränta på korta lån och lägre ränta på långa lån. När du klickar på någon av lånetiderna nedan hittar du alla företag som erbjuder denna typ av lån.

Långivare av Lån

Ifall du klickar på någon av långivarna av Lån nedan visar ni dig direkt vilka villkor låneföretagen erbjuder för lånet men även hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer fakta om Lån

Mer intressant om lån, lånetyper, lånetider och lånesummor.


Meny - Lån
Till förstasidan på www.lanen.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Bäst lån SMS-lån Blancolån Nyheter