Lån - Allt om Lån från 500 till 10 000 kr

Ta Lån på 23000 kr helt gratis

Ta Lån på 23000 kr helt gratis

Det finns totalt 3 st långivare som tillhandhåller gratis Lån på lånebelopp från 3000 kr upp till 15000 kr. Sammanlagt för dessa 3 gratislån kan ansöka om en total lånesumma på 23000 kronor.

Alla dessa lånen är helt gratis, räntefria, avgiftsfria och kostnadsfria. Detta låter otroligt men stämmer verkligen det?

Långivare som erbjuder gratis Lån tjänar inte pengar om du som låntagare lyckas betala lånet åter innan lånet förfaller. Dock så finns det många kunder som inte återbetalar korta gratislån i tid vilket gör att långivare kan tjäna pengar på förseningsavgift, påminnelseavgift eller dröjsmålsräntor. De som betalar i tid upplevde lånet som bra och kommer kanske tillbaka och tar andra lån som har högre kostnader.

Alla de bästa gratis lånen

Nedan kan du snabbt se alla gratislån det finns på marknaden men även hur stora lånesummor du kan låna helt gratis hos respektive långivare.

Låne­företagGratis LånMin inkomstMin ålderUtan UCLåne­villkor
15 000 kr Nej 21 CreditSafe Info
5 000 kr 100 000 20 CreditSafe Info
3 000 kr Nej 18 Sergel Info

Viktigt om du ansöker om ett gratis Lån

Viktigt om du ansöker om ett gratis Lån

Långivarna vilka tillhandahåller Lån helt gratis gör detta för att tjäna pengar vilket låter konstigt. En långivare skulle inte erbjuda gratislån om de inte tjänade på lånen.

Du som låntagare betalar genom att många missar betala tillbaka lånet i tid eller tar nya dyra lån i framtiden.


Summor att lån med Lånet

Här är de vanligaste lånsummorna från 500 kr upp till 500 000 kr som är brukliga lånebelopp för olika lån. När du trycker på något ser du direkt alla de billigaste låneföretagen för varje belopp på lånen.

Längd på Lånet

De lån som du tar kan du ha varierande länder som du får tillgång till pengarna. Den kortaste låneperioden är på 15 dagar och det finns vissa lån som erbjuder fast ränta så länge som 15 år.

Generellt är det högre ränta på korta lån och lägre ränta på långa lån. När du klickar på någon av lånetiderna nedan hittar du alla företag som erbjuder denna typ av lån.

Långivare av Lån

Ifall du klickar på någon av långivarna av Lån nedan visar ni dig direkt vilka villkor låneföretagen erbjuder för lånet men även hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer fakta om Lån

Mer intressant om lån, lånetyper, lånetider och lånesummor.


Meny - Lån
Till förstasidan på www.lanen.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Bäst lån SMS-lån Blancolån Nyheter