Lån - Allt om Lån från 500 till 10 000 kr

Lån utan kreditprövning

Lån utan kreditprövning

För alla lån gör låneföretagen en kreditbedömning av långivaren för att bedöma vilken risk det innebär att låna ut pengar till en person. Främst sker denna kreditprövning för att långivaren ska veta vilken ränta som behövs för att kompensera risken eller för att ta ett beslut om att låna ut pengarna eller inte. Det är även bra för dig som låntagare att nekas ett lån om dina möjligheter att betala tillbaka lånet är små.

Kreditbedömningen kan ske på många olika sätt som t.ex. via ett kreditupplysningsföretag som gör en kreditprövning av dig genom att se på dina inkomster, tidigare lån och sysselsättning. För större lån sker kreditupplysningen oftast via UC, Upplysningscentralen, men för mindre lån används andra kreditupplysningsföretag vilket är en fördel för dig som låntagare.

Långivare av olika Lån utan kreditprövning

Nedan finns de låneföretag som inte använder UC för att göra en kreditprövning utan nyttjar ett annat kreditupplysningsföretag.

LångivareKredit­upplysnings­företagLåne­beloppLåne­villkor
Bisnode 5000 -
40000 kr
Mer fakta
Bisnode 5000 -
30000 kr
Mer fakta
Soliditet 1000 -
25000 kr
Mer fakta
CreditSafe 1000 -
35000 kr
Mer fakta
CreditSafe 1000 -
50000 kr
Mer fakta
Bisnode 2000 -
20000 kr
Mer fakta
Bisnode 2000 -
20000 kr
Mer fakta
CreditSafe 1000 -
30000 kr
Mer fakta
Instantor 4000 -
30000 kr
Mer fakta
Sergel 2000 -
5000 kr
Mer fakta
Creditsafe 1000 -
4000 kr
Mer fakta

Viktigt innan du tar ett Lån

Du som låntagare är alltid skyldig att återbetala ditt Lån oavsett om de skett en kreditprövning eller inte. Om du får betalningsproblem ska du alltid kontakta långivaren omgående och förklara din situation och komma med bra förslag hur du kan lösa din skuld på sikt. Ifall du missar att betala ett lån kommer du få betalningspåminnelse, förseningsavgifter och andra tråkiga brev från långivare, inkassobolag eller Kronofogden.


Summor att lån med Lånet

Här är de vanligaste lånsummorna från 500 kr upp till 500 000 kr som är brukliga lånebelopp för olika lån. När du trycker på något ser du direkt alla de billigaste låneföretagen för varje belopp på lånen.

Längd på Lånet

De lån som du tar kan du ha varierande länder som du får tillgång till pengarna. Den kortaste låneperioden är på 15 dagar och det finns vissa lån som erbjuder fast ränta så länge som 15 år.

Generellt är det högre ränta på korta lån och lägre ränta på långa lån. När du klickar på någon av lånetiderna nedan hittar du alla företag som erbjuder denna typ av lån.

Långivare av Lån

Ifall du klickar på någon av långivarna av Lån nedan visar ni dig direkt vilka villkor låneföretagen erbjuder för lånet men även hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer fakta om Lån

Mer intressant om lån, lånetyper, lånetider och lånesummor.


Meny - Lån
Till förstasidan på www.lanen.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Bäst lån SMS-lån Blancolån Nyheter