Lån - Allt om Lån från 500 till 10 000 kr

Lån hos Bank Norwegian

Bank Norwegian är en av 167 långivare som tillhandahåller blancolån till alla individer som är minst 18 år och uppfyller lånevillkoren. Bank Norwegian erbjuder lån för alla som behöver låna. Du kan få låna från 5000 SEK hos Bank Norwegian. En långivare som erbjuder lån med en effektiv ränta från 7.2% är Bank Norwegian. För många individer är det av betydelse att lånet inte registreras hos Upplysningscentralen vilket innebär att de är mindre lånesummor upp till omkring 30 000 kr som gäller då.

Låna hos Bank Norwegian

När du ska låna lite eller mycket pengar under kortare eller längre tid är det följande lånevillkor som gäller hos alla de stora mycket eller pengar. Följande lånevillkor gäller när du ska låna pengar via Bank Norwegian.

Låneföretaget:Bank Norwegian
Långivarens logotyp:
Belopp på Lån:5 000 - 600 000 kr
Längd för Lånet:12 - 216 mån
Tid till utbetalning:12 h
Effektiv årsränta:7.2 - 29.27 %
Minsta ålder:18 år
Inkomstkrav:120 000 kr/år
Betalningsanmärkning:Nej
Kreditprövning via UC:UC
Webbadress:www.banknorwegian.se/Lana-Pengar

De effektiva räntorna ändras ibland av Bank Norwegian så kolla på Bank Norwegian hemsida för att se om räntan som är angiven är korrekt. Ifall du upptäcker att räntorna förändrats är du välkommen att informera om detta.

Ibland kan effektivräntan vara högre än det som är angivet här eftersom de flesta som lånar brukar betala tillbaka lånet några dagar i förväg. Detta innebär att den faktiska effektiva räntan kan bli betydligt mer på korta lån.


Summor att lån med Lånet

Här är de vanligaste lånsummorna från 500 kr upp till 500 000 kr som är brukliga lånebelopp för olika lån. När du trycker på något ser du direkt alla de billigaste låneföretagen för varje belopp på lånen.

Längd på Lånet

De lån som du tar kan du ha varierande länder som du får tillgång till pengarna. Den kortaste låneperioden är på 15 dagar och det finns vissa lån som erbjuder fast ränta så länge som 15 år.

Generellt är det högre ränta på korta lån och lägre ränta på långa lån. När du klickar på någon av lånetiderna nedan hittar du alla företag som erbjuder denna typ av lån.

Långivare av Lån

Ifall du klickar på någon av långivarna av Lån nedan visar ni dig direkt vilka villkor låneföretagen erbjuder för lånet men även hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer fakta om Lån

Mer intressant om lån, lånetyper, lånetider och lånesummor.


Meny - Lån
Till förstasidan på www.lanen.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Bäst lån SMS-lån Blancolån Nyheter