Lån - Allt om Lån från 500 till 10 000 kr

Använda seniorlånet

Använda seniorlånet

Det finns inga regler för hur ni får använda ert seniorlån till eftersom de är era pengar som ni sparat tidigare i livet och seniorlånet ska sätta guldkant på tillvaron under det sista åren man orkar och tycker det är kul att göra saker. Väldigt vanligt är det att resa för pengarna man fått av seniorlånet.

Flygresor för seniorlånet

Ofta precis när man tagit det första seniorlånet så åker man på den sedan länge planerade drömresa till t.ex. vackra Seychellerna, paradisiska Maldiverna eller en underbar kryssning i Karibien. Fördelen att vara senior är också att man när som helst kan välja en billig sista minuten-resa utan att behöva planera så mycket i förväg vilket gör att seniorlånet räcker mycket längre.

Skaffa en husbil för seniorlånet

Skaffa en husbil för seniorlånet

Många äldre köper också en husbil för sitt seniorlån eftersom de vill dels åker runt i Sverige för att träffa barn och barnbarn men det är också ett smidigt sätt att uppleva landet på. När hösten närmar sig kan man ta husbilen söderut och besöka flera av de sydeuropeiska länderna under längre perioder.

Använd seniorlånet med försiktighet

Visst kan det vara lockande att åka på massa resor precis när man fått ut pengarna från ett seniorlån men ha i åtanke att ni kanske har hälsan kvar och orkar resa i 20 år till. Därför kan det vara klokt att lägga upp en plan för hur mycket pengar ni ska förbrukar varje år framöver.

Normalt är det bättre att förbruka något mer de första åren i er plan och att stegvis minska hur mycket medel från seniorlånet som ska användas senare. Ni ska naturligtvis passa på att resan när ni kan och att >åka till Nya Zeeland under två-tre vintermånader är att rekommendera så länge man orkar med flygningen dit.


Summor att lån med Lånet

Här är de vanligaste lånsummorna från 500 kr upp till 500 000 kr som är brukliga lånebelopp för olika lån. När du trycker på något ser du direkt alla de billigaste låneföretagen för varje belopp på lånen.

Längd på Lånet

De lån som du tar kan du ha varierande länder som du får tillgång till pengarna. Den kortaste låneperioden är på 15 dagar och det finns vissa lån som erbjuder fast ränta så länge som 15 år.

Generellt är det högre ränta på korta lån och lägre ränta på långa lån. När du klickar på någon av lånetiderna nedan hittar du alla företag som erbjuder denna typ av lån.

Långivare av Lån

Ifall du klickar på någon av långivarna av Lån nedan visar ni dig direkt vilka villkor låneföretagen erbjuder för lånet men även hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer fakta om Lån

Mer intressant om lån, lånetyper, lånetider och lånesummor.


Meny - Lån
Till förstasidan på www.lanen.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Bäst lån SMS-lån Blancolån Nyheter