Lån - Allt om Lån från 500 till 10 000 kr

Bästa Lånen

Nedan hittar du tips vad du ska tänka på när du tar ett lån och hur du kan minska risken att hamna i en skuldfälla. Du kan t.ex. se de billigaste och bästa lånen men även se vilka typer av lån som har den lägsta räntan.

Innan du tar ett lån ska du alltid fundera på vad man ska använda pengarna till och om du verkligen måste ha utgiften nu eller ifall du kan vänta en tid.

Bästa lån och långivare

Här kan du direkt hitta vilka långivare som är rankade som de bästa men även hur du ska göra för att få de bästa och billigaste lånet.

PrioritetLåneföretagInformationMer fakta

1

SevenDay har affärsidén att erbjuda konkurrenskraftiga lån. Du kan ta lån på 10000-500000 kr hos SevenDay. Mer om

2

Du som ska ta ett lån bör definitivt överväga Frogtail som långivare. Det går att låna från 5000 SEK hos Frogtail. Mer om

3

Lån o Spar Bank erbjuder lån till privatpersoner. Det största lån du kan ta hos Lån o Spar Bank är på 500000 kr. Mer om

4

Du kan hos Bank Norwegian ta många olika lån. Det högsta beloppet du kan ta på ett lån hos Bank Norwegian är på 600000 spänn. Mer om

5

Om du ska ta ett lån bör du definitivt undersöka erbjudanden från Thorn. Du har möjlighet att låna så mycket som 100000 kronor. Mer om

6

När du ska ta ett lån för du undersöka villkoren hos Klicklån. Hos Klicklån kan du ta lån på mellan 10000-40000 SEK. Mer om

7

Freedom Finance ger prisvärda lån till alla typer av kunder. Du kan få låna från 5000 till 600000 SEK hos Freedom Finance. Mer om

När du tänkt ta ett Lån finns det mycket att fundera kring innan du väl tecknar dig för Lånet.

  • Vad är det tänkt att använda pengarna till?
  • Hur mycket behöver jag låna?
  • Kan jag låna av någon släkting eller vän?
  • Finns det någon möjlighet att jag eller någon närstående utökar lånet på bostaden?
  • Kan jag använda bilen eller motorcykeln som säkerhet för lånet?
  • Finns det någon chans att få ett blancolån utan att någon går i borgen?
  • Hur mycket ränta är jag villig att betala på lånet? 5%, 10%, 20%, 50%, 100%, 250% eller rent av 250000% ?
  • Kan jag pantsätta något på pantbanken för att få ihop pengarna?
  • Är det värt risken att ta ett SMS-lån?

Andra lån som liknar lån

Det finns massor av låneföretag som vill låna ut till dig för de vill tjäna mycket pengar på ditt lån. Du ska aldrig vara nöjd med det första erbjudandet du får utan det går alltid att hitta ett bättre lån.

De dyraste lånen är de så kallade snabblånen ditt SMS-lån, mobillån och telefonlån ingår. De billigaste lånen är de lån som benämns bolån för dyrare villor.


Summor att lån med Lånet

Här är de vanligaste lånsummorna från 500 kr upp till 500 000 kr som är brukliga lånebelopp för olika lån. När du trycker på något ser du direkt alla de billigaste låneföretagen för varje belopp på lånen.

Längd på Lånet

De lån som du tar kan du ha varierande länder som du får tillgång till pengarna. Den kortaste låneperioden är på 15 dagar och det finns vissa lån som erbjuder fast ränta så länge som 15 år.

Generellt är det högre ränta på korta lån och lägre ränta på långa lån. När du klickar på någon av lånetiderna nedan hittar du alla företag som erbjuder denna typ av lån.

Långivare av Lån

Ifall du klickar på någon av långivarna av Lån nedan visar ni dig direkt vilka villkor låneföretagen erbjuder för lånet men även hur höga deras räntor och avgifter är.

Mer fakta om Lån

Mer intressant om lån, lånetyper, lånetider och lånesummor.


Meny - Lån
Till förstasidan på www.lanen.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Bäst lån SMS-lån Blancolån Nyheter